Goed voorbereid zijn voor het examen Sensorisch Onderzoeker en Kwaliteitscontrole
Een veel voorkomende wens vanuit de voedingsmiddelenindustrie is om kennis, inzichten en vaardigheden te vergroten over hoe personeel aan de productielijnen om moet gaan met de sensorisch kwaliteitsbeoordeling van de geproduceerde producten. In kader hiervan biedt Inholland Academy in samenwerking met de MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) de module ‘Sensorisch Onderzoek: Kwaliteitscontrole (verbreding 1)’ aan.
De module omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor kwaliteitscontrole in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. Deze is bestemd voor mensen die werkzaam zijn op het gebied van sensorische kwaliteitsbeoordeling en die daarvoor (meer) kennis en vaardigheden willen opdoen en dat bekroond willen zien met een Inholland Academy/MOA certificaat.
Lees meer over de module Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole
Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl
Vraag het Paola
T: 06 2969 1976
E: paola.kerkhofs@inholland.nl