De module Klinisch Redeneren bestaat uit 11 weken en werkt toe naar het bachelor-eindniveau (niveau C). Een leercoach stelt samen met je jouw startniveau vast waarna de onderwijsroute bepaald wordt.
In deze module zijn meerdere leervormen mogelijk, waarmee je aantoont dat je de leeruitkomst beheerst. Deze bewijzen (o.a. vanuit de praktijk) kun je als toetsproduct inleveren.
In de 11 bijeenkomsten worden de volgende thema's behandeld:
Voor elke bijeenkomst verwachten we dat je jezelf hebt voorbereid aan de hand van jouw eigen casussen. Tijdens deze vraaggestuurde bijeenkomsten worden onduidelijkheden in de theorie of in de individuele zelfstudie toegelicht en besproken. Je kunt vragen stellen over de uiteindelijke toetsing of het toetsproduct. De bijeenkomsten zijn ook oefenmomenten waarin feedback wordt gegeven voor het assessment. Soms geeft een deelnemer of iemand uit de praktijk een presentatie over bepaalde casuïstiek.
In de digitale leeromgeving staan opdrachten om te oefenen of je voor te bereiden op de bijeenkomsten. Je kunt vragen formuleren in het forum 'leren met anderen' of deze meenemen naar de bijeenkomsten.
Tijdens de module wordt het collectief leren geactiveerd. Je deelt jouw werk en ontvangt daarop peer- en expertfeedback. Je kunt gerichte vragen stellen en casuïstiek of ideeën inbrengen voor de bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten leg je contact met andere deelnemers en werk je samen aan toetsproducten en geef je elkaar feedback.
Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.
Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.
Download brochure
Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!