Studeren in Diemen

laden

Studenten en docenten kennen elkaar bij Inholland Diemen. Op het terrein hangt een prettige en persoonlijke sfeer. Eigen ondernemerschap vinden we belangrijk, waarbij we je helpen een link te leggen met het werkveld. Onze gezellige campus is een plek voor ontspanning en entertainment, om samen te komen met medestudenten en makkelijk contact te leggen met docenten. Het biedt woonruimte aan enkele honderden studenten. Je bent zo in het multiculturele Amsterdam, waar het vinden van een leuke bijbaan naast je studie niet al te moeilijk is. 

Kennis maken

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan langs op een Open Dag of Open Avond. Met ons stappenplan TEST | ONTDEK | KIES kom je erachter wat je interesses en vaardigheden zijn en kun je je vragen stellen aan studenten en docenten van de opleiding(en) waarin je belangstelling hebt. 

Jaaroverzicht Open Dagen/Avonden studiejaar 2017 - 2018

Datum

Tijd

Activiteit

 Aanmelden

Wo 04-04-2018 17.00 - 20.00 uur Open Avond  Meld je aan
Wo 06-06-2018 17.00 - 20.00 uur Open Avond  Meld je aan

 

Kiezen

Als je al een idee hebt over de studie die je leuk vindt, kom dan proefstuderen. Je toekomstige medestudenten geven jou een kijkje achter de schermen. Zo weet je precies wat je te wachten staat voordat je aan je studie begint. Ook staan studenten voor je klaar, via Vraag het een student, om je vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de sfeer op school, studiebelasting of je eerste lesdag. Heb je meer hulp nodig bij je studiekeuze? Maak dan een afspraak bij het Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je een antwoord te vinden op je vragen tijdens een persoonlijk gesprek of kom langs voor studiekeuzetest.

Sociale Media Diemen

Wil je in contact komen met onze studenten en medewerkers of iets leuks delen? Volg ons dan op sociale media voor Amsterdam/Diemen: Facebook, Instagram & Twitter

Volg onze vloggers