Contact

laden

Bezoekadres Hogeschool Inholland Diemen

Wildenborch 6
1112 XB Diemen
Tel: 020 - 495 11 11

Openingstijden Hogeschool Inholland Diemen

Let op: ivm de zomervakantie gelden er aangepaste openingstijden:

  • Week 29: 8.00 - 17.00 uur
  • Week 30 t/m 32 (24 juli t/m 13 augustus): Gebouw gesloten
  • Week 33: 8.00 - 17.00 uur
  • Vanaf week 34 gelden de reguliere openingstijden

De reguliere openingstijden zijn: 

Dag

Openingstijden

Maandag 07.30 - 22.30 uur
Dinsdag 07.30 - 22.30 uur
Woensdag 07.30 - 18.30 uur
Donderdag 07.30 - 22.30 uur
Vrijdag 07.30 - 18.30 uur

Postadres Hogeschool Inholland Diemen

Postbus 261
1110 AG Diemen

Routebeschrijving

Vanwege werkzaamheden aan de Bergwijkdreef zijn er tot zondag 3 september 2017 omleidingsroutes ingesteld. Het autoverkeer en de buslijnen 44 en 757 worden omgeleid via de Gooiseweg (fietsers kunnen via het tijdelijke fietspad langs het Roerdompad).

Aanrijroute Inholland Diemen
Plan zelf je route met het openbaar vervoer

Schiphol/Den Haag: Neem de A9 richting Utrecht/Amersfoort tot knooppunt Holendrecht. Volg daarna een klein stukje de A2, richting Amsterdam en neem vervolgens de A9-Gaasperdammerweg (richting Almere/Amersfoort) tot de S112. Neem deze afslag en ga linksaf de Gooiseweg op. Neem hierna de afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Utrecht: Neem de A2 richting Amsterdam. Neem, na knooppunt Holendrecht, de A9-Gaasperdammerweg (richting Almere/Amersfoort) tot de S112. Neem deze afslag en ga linksaf de Gooiseweg op. Neem hierna de afrit Diemen/Bergwijkpark Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Almere/Amersfoort:
Neem de A1 richting Amsterdam en neem vervolgens de A9-Gaasperdammerweg (richting Schiphol/Haarlem) tot de S112. Neem deze afslag en ga linksaf de Gooiseweg op. Neem hierna de afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Zaandam/Purmerend: Neem de A10-noord en vervolgens afrit S 112 - Diemen-Zuid/Duivendrecht. Ga rechtsaf de Gooiseweg op en neem vervolgens de (tweede) afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Haarlem: Neem de A10-zuid en vervolgens afrit S 112 - Diemen-Zuid/Duivendrecht. Ga rechtsaf de Gooiseweg op en neem vervolgens de (tweede) afrit Diemen/Bergwijkpark. Ga links de Daalwijkdreef op en vervolgens na 600 meter links Eekholt op. Volg de straat en ga met de bocht mee naar links voor metrostation Verrijn Stuartweg langs vervolgens de eerste straat links (Wildenborch). Je bent nu op het terrein van de hogeschool.

Parkeren
Op het terrein van Hogeschool Inholland is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Houd er rekening mee dat rondom het parkeerterrein van Inholland een blauwe zone is ingesteld. De werkingstijd is van maandag tot zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. 

Openbaar vervoer

Trein

Neem de trein naar Diemen-Zuid. Loop naar de uitgang Campus Diemen-Zuid. Sla linksaf. Je loopt nu over het campusterrein. Bij het verlaten van het campusterrein steek je het fietspad over en loop je schuin links het Bergwijkpark in. Bij het verlaten van het park links af over het Roerdomppad onder het viaduct door en kruis je het Zilvermeeuwpad. Via het toegangshek kom je over het parkeerterrein bij de ingang van Hogeschool Inholland Diemen.

Metro

Neem Metro nummer 53 richting Gaasperplas en stap uit op metrostation Verrijn Stuartweg. Deze metro rijd vanaf NS-station Amsterdam Centraal en stopt ook de NS-stations Amsterdam-Amstel en Diemen-Zuid.
Ga bij de uitgang van metrostation Verrijn Stuartweg naar links en steek via het zebrapad de weg over. Ga rechtdoor en blijf de weg rechtdoor volgen. Na ongeveer vijf minuten lopen sta je voor de ingang van Inholland Diemen.