Contact

laden

Welkom in HaarlemAdres en bereikbaarheid Hogeschool Inholland Haarlem

Bezoekadres:
Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem
Tel: +31 (0)23 541 24 12

Postadres:
Postbus 558
2003 RN Haarlem

Je vindt ons ook op:

 

Campus HaarlemOpeningstijden Hogeschool Inholland Haarlem 

Dag

Openingstijden

Maandag 07.30 - 22.30 uur
Dinsdag 07.30 - 18.30 uur
Woensdag 07.30 - 18.30 uur
Donderdag 07.30 - 22.30 uur
Vrijdag 07.30 - 18.30 uur

Routebeschrijvingen

Download de routekaart (pdf)
Plan zelf je route met het openbaar vervoer

Ik kom met de auto

Vanuit Amsterdam/Utrecht/Den Haag
Neem vanaf de A9 de afslag Haarlem-Zuid/Zandvoort (A205), rij door richting Zandvoort. Vervolgens neem je afslag Zandvoort/Alkmaar (N208) richting Bloemendaal/Alkmaar. Vanaf de N208 neem je linksaf de afslag Overveen/Zandvoort. Daarna eerste weg rechts (Schoonzichtlaan), vervolgens eerste weg links. Dit is de Veldzigtlaan, die overgaat in de Bijdorplaan. Onze campus bevindt zich aan je rechterhand.

Vanuit Alkmaar
Neem vanaf de A9 (via de A22) direct na de Velsertunnel de afslag Haarlem Noord (A208). Deze vervolgen via de N208 en neem de afslag Zijlweg naar rechts (kruispunt met Novacollege aan de linkerhand). Daarna eerste weg rechts (Schoonzichtlaan), vervolgens eerste weg links. Dit is de Veldzigtlaan en deze gaat over in de Bijdorplaan. Onze campus bevindt zich aan je rechterhand.

Parkeren
Je kunt niet vrij parkeren rondom Hogeschool Inholland Haarlem. In het gebied rondom de campus (Bijdorplaan en omgeving) zijn enkele betaaldparkeren-plaatsen, en de rest is vergunninghoudersgebied. Tijdens Open Dagen/Open Avonden kunnen bezoekers de auto parkeren in de parkeergarage van de campus.

Ik kom met het openbaar vervoer

Vanaf station Haarlem
Neem bus 4, 8 of 81. Uitstappen op de Zijlweg, halte Hogeschool. Loop iets door en neem de eerste weg rechts (Schoonzichtlaan). Sla vervolgens bij de eerste straat linksaf. Dit is de Veldzigtlaan en deze gaat over in de Bijdorplaan. De campus van de hogeschool bevindt zich aan de rechterkant.

Vanaf station Overveen
Het NS-station Overveen ligt op het traject Haarlem/Zandvoort. Ga bij de uitgang direct rechts, en opnieuw rechts om de spoorweg over te steken. Direct aan de overkant sla je linksaf het voetpad in naar het campusterrein.