Haarlem,
12
oktober
2018
|
10:15
Europe/Amsterdam

Studiemiddag G5 18 oktober: meld je snel nog aan!

G5 - Save the date

Ben jij erbij op donderdag 18 oktober, tijdens de G5 Studiemiddag? De officiële aanmeldtermijn is verstreken maar aanmelden is nog mogelijk! Dus ben jij student, docent, studentenbegeleider, beleidsmaker, manager of bestuurder in het hoger onderwijs?Schrijf je dan vandaag nog in en leer van elkaar tijdens de studiemiddag bij Hogeschool Leiden.  

Hoe kunnen we leren van studenten? Dat is de centrale vraag tijdens de G5-studiemiddag op donderdag 18 oktober. Inholland-lector Machteld de Jong (Diversiteitsvraagstukken) is één van de sprekers. Samen met Aminata Cairo (lector Inclusive Education, De Haagse Hogeschool) en Saniye Çelik (lector Diversiteit, Hogeschool Leiden) gaat ze in dialoog over diversiteit en inclusie.

Deze G5-studiemiddag is de zesde in een reeks en wordt georganiseerd door de werkgroep grootstedelijke vraagstukken van Hogeschool Utrecht, Hogeschool Inholland, Hogeschool Leiden, Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool van Amsterdam (G5-hogescholen).

Naast het plenaire deel worden in interactieve sessies good practices gedeeld en samen gewerkt aan oplossingen voor vraagstukken rondom succesvol studeren. De middag wordt afgesloten door Youssef el Bouhassani (docent van het jaar) en Marianne van Velzen (stadsdichter van Leiden).

Meer informatie en aanmelden

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.