Haarlem,
20
september
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Een swingende rode draad door de rockgeschiedenis met Van Nature

Aftellen naar de Inholland Parade. Nog 8 dagen.

Hogeschool Inholland bestaat 15 jaar. We tellen wekelijks af naar de Inholland Parade, hét lustrumfeest van 28 september, met interviews met iedereen die een activiteit organiseert. Deze week met Geert Plug. Hij speelt de beste en leukste covers samen met zijn band; Van Nature.

“We hopen dat onze collega’s gaan dansen” zegt Geert. “We spelen een uur met onze coverband; Van Nature.” Van Nature bouwt een repertoire op van niet alledaagse covers, songs die iedereen kent, maar die niet vaak worden gehoord. Geert: “Dat is soms een uitdaging. De playlist varieert van klassiekers als ‘Radar Love’ en ‘Walk This Way’ tot vergeten hits als ‘The Boys Are Back in Wown’ (Thin Lizzy) en ‘Piece of the Rock’ (Mothers Finest). Ook de Nederlandstalige klassiekers worden niet vergeten. Recente hits als ‘Alles is liefde’, maar ook de Scene-classic ‘Iedereen is van de wereld’ staan regelmatig op het repertoire. Zo trekt Van Nature een swingende rode draad door de rockgeschiedenis. Vette solo’s, beukende ritmes, een enkele ingehouden ballad, dan weer uptempo powersongs, zonder mededogen. Tegen dit krachtige decor daagt zanger Gijs Coffeng het publiek uit. Een optreden van Van Nature staat voor een avond zweten, meezingen en lol maken.”

Trots
Geert is het meest trots op zijn winst in 2012 voor beste Erasmusdocent bij de verkiezing van de Nuffic, vanwege het 25-jarig bestaand van het Erasmus-project. Ook is hij trots op de opleiding waar hij werkt: de Bachelor en Master Medische beeldvorming en radiotherapie. Geert: “Met een leuk team van experts en professionals in de zorg studenten opleiden voor een hoogstaand medisch-technisch beroep. Dat geeft energie!” Geert wil tijdens de Inholland Parade vieren dat we met Hogeschool Inholland weer goed voor de dag kunnen komen. Toch is er ook een kritische noot. Geert: "Ik proost op minder administratie in het onderwijs."

Meer info over het feest
Laten we vieren wat we de afgelopen jaren hebben neergezet en toasten op de toekomst. Kom naar het lustrumfeest op 28 september bij Inholland Haarlem. Dus meld je aan! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Inholland Parade via Yammer. Als je je creatieve bijdrage wilt leveren of mee wilt helpen in de organisatie kun je mailen naar communicatie@inholland.nl.