Haarlem,
04
juli
2018
|
10:46
Europe/Amsterdam

Enquête doorontwikkeling Project Buiten

Project Buiten logo

Project Buiten, hét online platform voor collega’s bij hogescholen, wil meer aanbieden dan alleen projectopdrachten en meeloopstages. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van jouw expertise of het vragen naar een meeloopstage om jouw kennis aan te vullen. Wil je hierover meedenken? Vul dan de enquête in! Jouw reactie is en blijft anoniem.

Project Buiten
Project Buiten is een online platform voor alle medewerkers van Hogeschool Inholland en andere deelnemende hogescholen. Op het platform vind je tijdelijke, uitdagende projectopdrachten en meeloopstages. Hiermee doen medewerkers kennis, ervaring en inspiratie op of bouwen ze hun specialisme verder uit. Buiten de grenzen van de eigen werk(plek). Kortom, een Project Buiten geeft energie en houdt het werk aantrekkelijk en uitdagend.

Voor wie is Project Buiten en wat kun je doen?
Collega’s van de deelnemende hogescholen kunnen een Project Buiten doen. Op het platform zijn tal van projectopdrachten en meeloopstages, variërend in functies en uren, te vinden. Van administratief medewerker tot docent en van receptionist tot beleidsadviseur. De projecten of meeloopstages kunnen gedaan worden op de eigen of een andere hogeschool. Aan een project op een andere hogeschool kun je deelnemen via een detachering. Voor een meeloopstage kun je gebruik maken van je DI-uren.

Inholland is één van de initiatiefnemers van Project Buiten en doet mee vanaf de start in april 2017. Sinds die tijd breidt het aantal deelnemende hogescholen steeds verder uit.

Lees meer over Project Buiten 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.