Haarlem,
19
april
2018
|
15:52
Europe/Amsterdam

Lustrumpagina Inholland Parade live: doe mee en deel je herinneringen!

Weet je nog, van toen en toen, van daar en daar, van die en die? Het mooie van een lustrum is mooie herinneringen delen. De voorpret van de Inholland Parade op vrijdag 28 september kan wat ons betreft dan ook beginnen. Doe mee! Ga naar de lustrumpagina inholland.nl/inhollandparade en deel je foto's, video's en mijmeringen!

Nog geen Yammer-account?
De herinneringen die je hebt, of het nu foto's, mijmeringen of video's zijn, deel je op de pagina via Yammer. Heb je nog geen account? Als het goed is heb je vandaag een mail gekregen met een link om je aan te melden! Op Yammer hebben we een 'groep' aangemaakt waar alleen collega's toegang tot hebben. Yammer werkt soortgelijk als Facebook, maar is een intern kanaal. Buitenstaanders kunnen dus niet zien wat je plaatst.

Inholland Parade
Met de Inholland Parade bij Inholland Haarlem vieren we ons 15-jarig bestaan. Een uniek evenement vóór en dóór collega’s bij Inholland Haarlem. Wat we al weten is dat het lustrumfeest een spectaculaire bezetting zal hebben met bands en andere acts van onze eigen collega’s, waaronder het bestuurstrio Marcel, Huug en Jet. Speciaal voor de gelegenheid wordt ook hét Inholland-orkest geformeerd voor de opening. Onze bibliotheekcollega Ria Paulides stelt dit orkest samen van muzikale talenten die onze locaties rijk zijn. Een gezelschap van divers pluimage! En je kunt nog meedoen, als je wilt. Tijdens het evenement openen we vanzelfsprekend ook de binnenplaats waar we lekkere drankjes en hapjes serveren. En bij mooi weer kun je er lekker loungen.

Meer creatieve bijdragen
Aan muzikale talenten geen gebrek. We zijn nog op zoek naar ‘andere’ creatievelingen! Dus ben jij een straattekenaar, fotograaf, illusionist en heb je zin om iets bijzonders neer te zetten tijdens ons lustrumfeest? Of organiseer je liever een (sportieve) challenge in de vorm van een creatieve, duurzame en gezonde workshop? Laat het ons weten!

Meer info en aanmelden
Laten we vieren wat we de afgelopen jaren hebben neergezet en toasten op de toekomst. Kom naar het lustrumfeest op 28 september bij Inholland Haarlem. Dus meld je aan! Als je je creatieve bijdrage wilt leveren of mee wilt helpen in de organisatie kun je mailen naar communicatie@inholland.nl.