Haarlem,
25
april
2018
|
15:50
Europe/Amsterdam

Nu ook opleidingen en competenties toevoegen via HR2day

Vanaf nu kun je in HR2day zelf gevolgde opleidingen, behaalde diploma’s en certificaten toevoegen via het nieuwe paneel ‘opleidingen’ in het ‘Interaction Center’, oftewel je persoonlijke dashboard in het nieuwe HRM-systeem. Ook kun je in het paneel nu de opleidingen en bevoegdheden zien, die vanuit Peoplesoft waren ingelezen. Ga naar HR2day om je gegevens te controleren.

Het programmateam HR2day van de stafdienst Communicatie & Human Resources heeft de afgelopen maand hard gewerkt om de geregistreerde opleidingen en bevoegdheden vanuit Peoplesoft in HR2day over te zetten. Tegelijkertijd is er een kwaliteitsslag op de geregistreerde informatie gedaan.

Opleidingen en bevoegdheden overgezet uit Peoplesoft
In het paneel ‘Opleidingen’ kun je de opleidingen en bevoegdheden zien, die vanuit Peoplesoft in HR2day zijn ingelezen. Mocht hier – ondanks controles van ons programmateam- informatie onjuist of onvolledig zijn vastgelegd, dan kun je deze zelf verbeteren of toevoegen.

Hulp nodig? In de Quick Reference Card (handleiding) staat beschreven hoe je eventuele aanpassingen kunt invoeren.

Nieuwe opleidingen en bevoegdheden toevoegen
Hogeschool Inholland vindt het belangrijk dat iedere medewerker bezig is met zijn ontwikkeling, vitaliteit en inzetbaarheid. Daarom vragen we alle collega’s om hun opleidingen en bevoegdheden/competenties up to date te houden en te registreren in HR2day.

Je kunt je gevolgde opleidingen, behaalde diploma’s en certificaten registreren met behulp van de ‘plusknop’ in het opleidingenpaneel. Via dit selfservice-proces voer je de gegevens in en upload je kopieën van diploma’s en certificaten, zodat ze in je personeelsdossier komen te staan. Je bent dus zelf ‘in control’ als het gaat om juistheid en de volledigheid van je opleidingsgegevens.

Hulp nodig? In de Quick Reference Card (handleiding) staat beschreven hoe je nieuwe gegevens toevoegt.

Voor vragen kun je contact opnemen met Service Center HRM (e-mail:servicecenter.hrm@inholland.nl, tel: 023 522 31 23).