Den Haag,
13
september
2018
|
11:59
Europe/Amsterdam

Onderwijsvernieuwing? Kom naar de inspiratiesessie Leren met & van elkaar!

Docenten

Reminder! Vernieuwing van het onderwijs staat dinsdag 18 september centraal tijdens de inspiratiesessie Leren met & van elkaar bij Inholland Den Haag. Docenten, teamleiders, opleidingsmanagers en andere betrokkenen delen daar ervaringen over curriculumvernieuwing en de veranderende rol van docenten. Ook meedoen? We beginnen om 09.15 uur.

Tijdens de bijeenkomst blikken we kort inhoudelijk terug op de eerste inspiratiesessie op 24 april jongstleden: wat is er na die dag gebeurd? Daarna geven twee andere collega’s presentaties over hun ervaringen met de veranderende rol van docenten bij vernieuwing van het curriculum. Deelnemers gaan vervolgens samen aan de slag met eigen vraagstukken rondom onderwijsvernieuwingen om met en van elkaar te leren. Het gaat om thema’s rondom curriculumvernieuwing, zoals formatief toetsen, activerend onderwijs, minder toetsen, co-creatie met het werkveld en blended onderwijs. 

Ellen Klatter, lector Versterking Beroepsonderwijs & lector Studiesucces aan de Hogeschool Rotterdam, geeft een lezing over de professionele identiteit van de docent in het beroepsonderwijs. De lezing duurt van 12.30 uur tot 14.30 uur.

Heb jij een vraagstuk of casus?
Kom je ook? Dan willen we je vragen om een vraagstuk of casus rondom je curriculumvernieuwing mee te nemen naar de bijeenkomst en vooraf (voor 11 september) een korte samenvatting van het vraagstuk te mailen naar onderwijsgidssupport@inholland.nl zodat wij de begeleiding hierop kunnen voorbereiden.

Het programma begint om 9.15 in de Mauritszaal van Inholland Den Haag en duurt tot 14.30 uur. Lunch is inbegrepen.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.