Rotterdam,
28
augustus
2018
|
16:16
Europe/Amsterdam

Jaaropening Inholland Rotterdam: 'No excuses, no limits'

Inspirerend en motiverend, dat is de jaaropening van Inholland Rotterdam. Na een warm welkom van Olav Rülander (manager Werving, Instroom en Relatiemanagement) en Eric Westhoek (hogeschooldirecteur Inholland Rotterdam) – maakt oud-student Redouan Ait Chitt de opening af met zijn mooie woorden en indrukwekkende dans.

De eerste klassen van het studiejaar 2018 - 2019 zijn gevormd. “Uit onderzoek is gebleken dat studenten die deelnemen aan de introductiedagen succesvoller worden, dus jullie beginnen met 1-0 voorsprong aan jullie studie”, zegt Olav tegen alle aanwezigen. “De studenten die de afgelopen dagen hebben deelgenomen aan het Kick-Start College staan zelfs 2-0 voor!”

Dat een goede start van groot belang is, legt hij uit aan de hand van het 100days-programma. Een programma met activiteiten gericht op studiesucces, om de eerste 100 dagen van de studie goed door te komen. Een goed begin zorgt namelijk voor een grotere kans op een diploma.

Het hoogtepunt van de opening is de indrukwekkende dans van oud-student Creative Business Redouan Ait Chitt. Als motivational speaker is “No excuses, no limits” zijn boodschap aan alle studenten. Met zijn speech en een spetterende performance als afsluiter is die boodschap helder.

Om te testen of de nieuwe studenten hun studentenstad kennen, doet 'full-time Rotterdammer' Sjoerd van Oortmerssen de Rotterdam Quiz. De winnares gaat ervandoor met een RIB Power Boat Experience over de Nieuwe Maas. Tot slot wordt ter aandenken een Boomerang gemaakt van de ruim 1200 aanwezige studenten.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.