laden

Het Associate-degreeprogramma (Ad) is een tweejarige opleiding in het hbo die opleidt tot het wettelijk erkende diploma Associate degree. Het Ad is nog niet zo lang geleden ingevoerd. Het werkveld heeft behoefte aan afgestudeerden met een hoger opleidingsniveau dan mbo-4. Qua niveau zit een Ad tussen mbo-4 en een hbo-bachelor in. Een Ad is geschikt voor wie een mbo-4 diploma heeft en wil doorstuderen maar vier jaar te lang vindt en voor werkenden die zich verder willen specialiseren in hun beroep. Na een Associate-degreeprogramma kun je doorstromen in de aanverwante bacheloropleiding. Inholland ontwikkelt haar Ad's in goede samenwerking met ROC's en het werkveld in de verschillende regio's zodat er een goede aansluiting is van mbo naar hbo.

Nieuw! Ad Business Studies Logistiek

Hogeschool Inholland staat aan de vooravond van het lanceren van de nieuwe Ad Business Studies Logistiek. Deze tweejarige opleiding is samen met het mbo ontwikkelt en leidt je op tot (midden)manager in de logistieke sector. Heb je interesse in de dynamische wereld van logistiek? Houd je van aanpakken en durf je in een internationale wereld in het Engels te communiceren?
Laat via dit interesseformulier je gegevens achter en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en de mogelijkheid om je aan te melden voor deze nieuwe opleiding.

Associate-degreeprogramma's

Voltijd

Deeltijd

Agri, Food and Life Sciences

   
Associate-degreeprogramma Tuinbouwmanagement  X  

Business, Finance & Law

   
Associate-degreeprogramma Bedrijfseconomie X  
Associate-degreeprogramma Sociaal Financiële Dienstverlening   X

Creative Business

   
Associate-degreeprogramma Crossmediale Communicatie X  
Associate-degreeprogramma Facilitair Eventmanagement X  

Techniek, Ontwerpen en Informatica

   
Associate-degreeprogramma IT Service Management X