Deeltijd

laden

Werken en studeren

Wil jij jezelf ontwikkelen als professional en je specialiseren binnen je vakgebied, of meer kennis opdoen naast je eigen expertise? Wil jij je studie combineren met werk en/of gezin en je studietijd zelfstandig en flexibel kunnen indelen? Dan zijn de bacheloropleidingen in deeltijd van Hogeschool Inholland iets voor jou!

Inholland verzorgt hoogwaardig en praktijkgericht onderwijs in deeltijd. De bacheloropleidingen duren officieel vier jaar. Heb je al relevante kennis en vaardigheden en kun je dat aantonen, dan is het ook mogelijk te versnellen.

Flexibel deeltijdonderwijs

Hogeschool Inholland start vanaf september 2017 met de flexibele deeltijdopleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD), Technische Bedrijfskunde (TBK) en Business IT & Management (BIM). Sinds februari dit jaar biedt Inholland ook de flexibele deeltijdopleidingen Social Work (Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening) en Tuinbouw & Agribusiness aan. 

De betreffende flexibele deeltijdopleidingen van Inholland zijn beter afgestemd op de leef- en werksituatie van studenten. Studenten krijgen bijvoorbeeld meer keuzevrijheid op het gebied van studietempo en studieroute om zo goed mogelijk aan te sluiten op de eigen werkomgeving en situatie. Tijdens een uitgebreid intakegesprek en een assessment brengen opleidingen de ambities én eerder opgedane leeropbrengsten van de student in kaart om de reeds behaalde leeruitkomsten te bepalen. Ook is er nauwe afstemming met het werkveld.

Agri, Food and Life Sciences

Tuinbouw & Agribusiness
 

Business, Finance & Law

Associate-degreeprogramma Sociaal Financiële Dienstverlening
HBO - Rechten
Integrale Veiligheidskunde
Sociaal Juridische Dienstverlening
 

Gezondheid, Sport en Welzijn

Social Work
Verpleegkunde

Onderwijs & Innovatie

Leraar Basisonderwijs (Pabo) deeltijd
Leraar Basisonderwijs (Pabo) duaal
Leraar Basisonderwijs Digitaal (DigiPabo) deeltijd
 

Techniek, Ontwerpen en Informatica

Business IT & Management
Elektrotechniek
Technische Bedrijfskunde
Werktuigbouwkunde
 

Meld je aan voor de Open Avond van 4 april