Leraar Basisonderwijs (Pabo) voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Rachel Koopman

Hoi (toekomstige) student! Mijn naam is Rachel Koopman en ik ben sinds september 2014 Pabostudent op Inholland Haarlem. Ik heb een passie voor reizen, koken, fotografie en de natuur. Twee jaar geleden heb ik mijn havo-diploma gehaald (profiel Natuur en Gezondheid) en daarom heb ik de fiets ingeruild voor de trein en reis ik (bijna) iedere dag van Hoorn naar Haarlem.

Op de middelbare school oriënteerde ik mij altijd alleen in opleidingen waarbij mijn profiel goed tot zijn recht kwam. Ik merkte op een gegeven moment dat het mij eigenlijk helemaal niet leuk leek om te werken in de gezondheidszorg. Toevallig ging mijn vriendin tijdens een Open Avond kijken bij de opleiding MBRT op Inholland Haarlem. Ik was niet geïnteresseerd in deze opleiding, maar ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de opleiding Leerkracht in het basisonderwijs. Daarom ging ik met haar mee. Na deze Open Avond schreef ik mij de volgende dag in voor de opleiding en kon ik niet wachten om te starten!

Op dit moment is het mijn droom om mijn eigen, rijkvolle klas te creëren, waar kinderen zich thuis voelen. Iedere stagedag geniet ik opnieuw van de verschillende verhalen die de kinderen mij vol enthousiasme komen vertellen. Zij inspireren mij. Het lijkt mij ook een fantastische ervaring om als juf les te mogen geven in ontwikkelingslanden.

Door deze opleiding ben ik in aanraking gekomen met studeren in het buitenland. Ik ben tot nu toe voor korte periodes van een week naar Gent (België), Stavanger (Noorwegen) en Kolding (Denemarken) geweest om daar het (basis)onderwijs te ervaren. Ik wil volgend jaar met mijn minor naar het buitenland. Ik zit te overwegen om deze minor in Stavanger te volgen, waar ik mij ga verdiepen in Outdoor Education.

Mail mij gerust voor al je vragen!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!