Studiekeuze

laden

In welke fase van het studiekeuzeproces je ook zit, Hogeschool Inholland biedt verschillende mogelijkheden om je te helpen bij je studiekeuze.

Studiekeuze oriëntatie

Twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of weet je nog helemaal niet wat je wilt studeren? Doe dan de Studiekeuzetest of vraag een brochure aan om je te oriënteren.
Doe de Studiekeuzetest
Download een opleidingsbrochure

Vragen stellen en adviesgesprekken

Heb je al een beetje een idee wat je wilt studeren of wil je nog een paar laatste punten checken? Stel dan je vraag aan een student of een medewerker van het Studie-informatiepunt. Voor een uitgebreid adviesgesprek kun je terecht bij onze studiekeuze adviseurs bij onze Studiekeuze Adviescentra op de locaties. Ook verzorgen zij de studiekeuzeworkshop.
Stel je vraag aan een student
Stel je vraag aan het Studie-informatiepunt

Ga langs bij een Studiekeuze Adviescentrum
Volg de studiekeuzeworkshop

Kom langs en proef de sfeer

Weten wat je wilt studeren is stap één, maar je prettig voelen op je toekomstige school is minstens net zo belangrijk. Kom daarom eens langs en proef de sfeer tijdens een Open Dag of Open Avond. Verdiep je in een specifieke opleiding door een dagje mee te lopen met een student.
Bezoek onze Open Dagen/Avonden
Kom een dagje Proefstuderen

Sociale media Inholland

Wil je in contact komen met studenten en medewerkers, wil je iets leuks met ons delen of je vraag stellen? Volg ons dan op Twitter of Facebook.
Bekijk onze sociale media