Kennismaken met Inholland

laden

Heb jij nog geen idee wat je wilt gaan studeren? Of weet je al wel welke opleiding je wilt gaan doen, maar heb je daar nog vragen over? Kom dan eens langs en maak kennis met de locaties en opleidingen van Hogeschool Inholland.

Open Dagen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste studiekeuze? Of heb je wel al een idee welke richting je op wilt?

Kom dan naar een van onze Open Dagen! Hier staan onze studenten en docenten voor je klaar om kennis te maken en je rond te leiden op een van onze locaties. Meld je vooraf aan, dan kunnen we je ook de rest van het jaar helpen met je studiekeuze.

Meld je aan voor de Open Dag

Proefstuderen

Weet je al welke opleiding jouw voorkeur heeft? Dan is een dagje Proefstuderen iets voor jou. Proefstuderen biedt je de mogelijkheid je verder te verdiepen in de opleiding waarvoor je je mogelijk wilt aanmelden. Proefstuderen kun je op twee manieren. Sommige opleidingen bieden op vastgestelde data een groepsprogramma aan. Bij andere opleidingen kun je meedraaien in het lesprogramma van een huidige student.

Bekijk de proefstudeerdata