Trots op onze afgestudeerden

laden

Om te laten zien hoe trots wij op onze afgestudeerden zijn, hebben wij een aantal carrières van oud-Inhollandstudenten in beeld gebracht. Welke keuzes hebben zij gemaakt om te komen waar ze nu staan en welke rol heeft hun studie hierin gespeeld? Hoe hebben ze hun talenten ontwikkeld en hoe durfden zij te leren? Benieuwd naar hun verhaal? Bekijk de video!

Jolien Huberts

Jolien studeerde in 2008 af aan de opleiding Bouwkunde in Alkmaar. Ze vervolgde haar studie aan de Academie voor Bouwkunde, waar ze in 2012 afstudeerde. Momenteel werkt Jolien als architect en BIM-modeleur bij BRTArchitecten in Alkmaar.

Wat doet Jolien voor de renovatie van Inholland Alkmaar? Bekijk haar video!

Tim Horeman

Tim studeerde af aan de opleiding Werktuigbouwkunde van Inholland. Hij vervolgde zijn studie aan de TU Delft, waar hij vervolgens ook promoveerde. Tim is momenteel Director of Operations and Technology van MediShield, Technology Director bij Surge-On Medical en onderzoeker en docent aan de TU Delft. Begin 2016 ontving Tim de Prins Friso Ingenieursprijs.

Hoe Tim zo ver is gekomen? Bekijk zijn verhaal!

Leila Prnjavorac

Leila studeerde in 2008 af aan de opleiding Communicatie in Den Haag. Ze is al bijna tien jaar ondernemer en eigenaar van LVision. Ze werkt als presentator, dagvoorzitter, debatleider en moderator en geeft trainingen en workshops. Daarnaast coördineert ze verschillende projecten met en voor jongeren.

Waarom Leila voor de opleiding Communicatie koos? Bekijk haar verhaal!

Jeffrey Benning

Jeffrey studeerde in 2009 af aan de opleiding Management, Economie en Recht, inmiddels Business Studies. Na banen in verzekeringen en factoring werkt hij nu als accountmanager voor Watts' On, partner van Google Maps in de Benelux.

Waarom Jeffrey koos voor deze brede opleiding? Bekijk zijn verhaal!