Studeren in Amsterdam

laden

Onderwijslocatie De Boelelaan in Amsterdam

In Amsterdam, aan de De Boelelaan, staat sinds 2006 het OZW-gebouw (Opleidingsinstituut Zorg en Welzijn). Daarin zijn opleidingen op het gebied van zorg ondergebracht op zowel mbo-, als hbo-, als wo-niveau. Hogeschool Inholland Amsterdam/Diemen huisvest er de opleidingen in de categorieën gezondheid, sport, welzijn, life science, pedagogiek en sociaal werk.

Onderwijslocatie Gustav Mahlerlaan in Amsterdam

De opleiding Mondzorgkunde bevindt zich ook in Amsterdam en 'woont in' bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), de Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) en de opleiding Mondzorgkunde (van Hogeschool Inholland) hebben in de zomer van 2010 een nieuw gebouw betroken naast het VUmc, tegenover het OZW-gebouw.

Open Dagen Inholland Amsterdam

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden. Tijdens de Open Dagen/Avonden zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Jaaroverzicht Open Dagen/Avonden studiejaar 2016 - 2017

Datum

Tijd

Activiteit

 Aanmelden

Wo 07-06-2017 17.00 - 20.00 uur Open Avond  Aanmelden

Opleidingen Inholland Amsterdam

Inholland Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van Gezondheid, Sport, Welzijn, Agri, Food & Life Sciences.
Bekijk de opleidingen in Amsterdam