Studeren in Amsterdam

laden
Onze hoofdstad aan de Amstel en 't IJ is dé perfecte plaats om te studeren. Nergens in Nederland vind je zoveel hippe cafés, bruine kroegen, terrassen, clubs, bioscopen en winkels. De stad heeft een enorm cultureel aanbod in de vorm van musea, galeries, theaters, filmhuizen, schouwburgen, maar ook festivals en andere evenementen. Daarnaast biedt Amsterdam talloze mogelijkheden voor stages, afstudeeropdrachten en (bij)banen. 
 
Aan de De Boelelaan staat sinds 2006 het OZW-gebouw (Opleidingsinstituut Zorg en Welzijn). De verdiepingen in dit gebouw staan in open verbinding met elkaar: een mooie verwijzing naar het open karakter van Inholland Amsterdam waar je gelijk merkt dat er goed persoonlijk contact is en een vertrouwelijke sfeer. 
Mondzorgkunde 'woont in' bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), tegenover het OZW-gebouw en naast het VU medisch centrum. Verloskunde is gevestigd in een modern pand aan de Vlaardingenlaan. De laboratoria voor die laatste twee opleidingscategorieën bevinden zich op de Naaldwijkstraat, in het pand van het ROC van Amsterdam.

Kennis maken

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan langs op een Open Dag of Open Avond. Met ons stappenplan TEST | ONTDEK | KIES kom je erachter wat je interesses en vaardigheden zijn en kun je je vragen stellen aan studenten en docenten van de opleiding(en) waarin je belangstelling hebt. 

Jaaroverzicht Open Dagen/Avonden studiejaar 2017 - 2018

Datum

Tijd

Activiteit

 Aanmelden

Za 10-02-2018 10.00 - 14.00 uur Open Dag  -
Wo 04-04-2018 17.00 - 20.00 uur Open Avond  -
Wo 06-06-2018 17.00 - 20.00 uur Open Avond  -

Kiezen

Als je al een idee hebt over de studie die je leuk vindt, kom dan proefstuderen. Je toekomstige medestudenten geven jou een kijkje achter de schermen. Zo weet je precies wat je te wachten staat voordat je aan je studie begint. Ook staan studenten voor je klaar, via Vraag het een student, om je vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de sfeer op school, studiebelasting of je eerste lesdag. Heb je meer hulp nodig bij je studiekeuze? Maak dan een afspraak bij het Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je een antwoord te vinden op je vragen tijdens een persoonlijk gesprek of kom langs voor studiekeuzetest.

Sociale Media Amsterdam

Wil je in contact komen met onze studenten en medewerkers of iets leuks delen? Volg ons dan op sociale media voor Amsterdam/Diemen: Facebook, Instagram & Twitter

Volg onze vloggers