Master Advanced Health Informatics Practice

Toelatingseisen Master Advanced Health Informatics Practice

Vooropleiding

Je kunt de Master Advanced Health Informatics Practice volgen wanneer je:

een afgeronde bacheloropleiding (hbo of wo) hebt.

Andere opleidingscriteria

Naast de genoemde vooropleidingen, hanteren we de volgende toelatingscriteria:

Praktijkbegeleider die beschikbaar is voor één uur per week.

Werkgever die relevante opdrachten uit de praktijk kan meegeven. Er is een specifieke informatiebehoefte binnen de eigen organisatie op het snijvlak van zorg, welzijn en ICT.

Geen hbo-diploma?

Als je geen erkend hbo-bachelordiploma hebt, kun je via een capaciteitenonderzoek het niveau laten toetsen. Lancae, bureau voor loopbaanoriëntatie en counseling, verzorgt al meerdere jaren assessments voor diverse masteropleidingen van Hogeschool Inholland. Dit gaat meestal in overleg met de opleidingscoördinator van de masteropleiding.

Lees meer over het assessment

Voldoe je (nog) niet aan de criteria?

Wanneer je niet aan de opleidingscriteria voldoet, gaan wij graag met je in gesprek om te kijken wat je eventueel kunt doen om mogelijk alsnog aan de voorwaarden te voldoen. Neem hiervoor contact contact op met de opleidingscoördinator.

Ben je in de laatste fase van je bacheloropleiding en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn, gaan we ook graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Neem hiervoor contact contact op met de opleidingscoördinator.

Open Avond 12 februari

Meld je aan

Keuze gemaakt?

Inschrijven

Studenten volgen na intake de Master Advanced Health Informatics Practice

Intakeprocedure

Stuur je cv en een scan van je diploma ('s) naar mahip@inholland.nl. We adviseren je dan omtrent je toelaatbaarheid. De volgende stap is dat je je inschrijft in Studielink.

Na je inschrijving in studielink maken we een afspraak voor een intakegesprek. Bij dit gesprek is ook je opdrachtgever uit jouw organisatie aanwezig. Tijdens het gesprek wordt:

  • gekeken of je voldoet aan de toelatingscriteria;
  • geïnventariseerd aan welke opdrachten je vanuit jouw organisatie gaat werken;
  • vastgesteld wie je praktijkbegeleider is. (Diegene is werkzaam op snijvlak van zorg en ICT, bijvoorbeeld als projectmanager van de afdeling Informatie en Automatisering en is gemiddeld één uur per week beschikbaar voor begeleiding).

De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst.

Heb je vragen over de Master AHIP?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228