Werktuigbouwkunde voltijd

Vakmensen die slim genoeg zijn om ook naar de dag van morgen te kijken: hoe kan technologie nog beter, sneller, zuiniger, duurzamer?

Voltijd | Deeltijd

Techniek houdt onze maatschappij draaiende. Om van a naar b te gaan, producten te fabriceren, patiënten te verplegen: haal de apparatuur weg en de machinerie stopt. De elektriciteit valt uit, ons dagelijks voedsel verdwijnt, heel Nederland komt krakend tot stilstand. Gelukkig zijn er technici die dat voorkomen. Vakmensen die slim genoeg zijn om ook naar de dag van morgen te kijken: hoe kan technologie nog beter, sneller, zuiniger, duurzamer? Heb jij die drive? Beginnen de raderen in je hoofd enthousiast te draaien bij technische vraagstukken? Maak van techniek je werk en kies voor de opleiding Werktuigbouwkunde.

Lees meer over de opleiding Werktuigbouwkunde

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd en Voltijd
locatie
Alkmaar
taal
Nederlands

Open Avond 31 oktober

Meld je aan

 

Lees meer

Download de brochure

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

 

Je wordt opgeleid tot:

  • Ontwerper-constructeur werktuigbouwkunde
  • Proces engineer procesindustrie
  • Accountmanager technische producten
  • Klimaattechnicus
  • Werktuigbouwkundige

Je wordt niet opgeleid tot:

  • Monteur

Trots op

Bart Groen

Bart Groen, student Werktuigbouwkunde  bij Inholland Alkmaar, deed in 2016 mee aan de dertiendaagse Noordkaap Challenge van Serious Request. Bart en zijn team legde daarvoor 7200 kilometer af in een omgebouwde landcruiser. Om de extreme weersomstandigheden te kunnen doorstaan, hebben heeft het team onder meer een standkachel ingebouwd om de landcruiser op temperatuur te krijgen bij extreme kou. Bart: “Mijn technische vaardigheden komen daarbij goed van pas!"

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!