Tuinbouw & Agribusiness voltijd

Van Rusland en Japan tot diep in Afrika is een groot aantal Nederlandse bedrijven actief. Jij pikt  daar een graantje van mee met werk in deze innoverende, internationale keten.

Voltijd | Deeltijd

Wie aan Nederland denkt, heeft het al snel over tulpen, rozen en talloze groenten uit de kas. Nog steeds is onze tuinbouw internationaal ongekend bloeiend. Van Rusland en Japan tot diep in Afrika is een groot aantal Nederlandse bedrijven actief. Ze lopen wereldwijd vooruit dankzij innovaties in teelt en veredeling die seizoen op seizoen wortel schieten in onze kassen. Jij wilt daar een graantje van meepikken en werken in deze innoverende, internationale keten, bijvoorbeeld in onderzoek, productie, logistiek of sales en marketing. Bekijk alvast hoe jouw carrière kan beginnen. Start met de opleiding Tuinbouw & Agribusiness bij Hogeschool Inholland Delft, aan de rand van het West- en Oostland.

Lees meer over de opleiding Tuinbouw & Agribusiness

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd en Voltijd
locatie
Delft
taal
Nederlands

Je wordt opgeleid tot:

  • Ondernemer
  • Adviseur
  • Onderzoeker
  • Bedrijfsleider
  • Expert

Je wordt niet opgeleid tot:

  • Natuurbeheerder

Open Avond 31 oktober

Meld je aan

 

Lees meer

Download de brochure

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

 

Trots op

Arnoud, Guillermo, Tim en Mark

“Wij hadden nooit verwacht dat we zo veel konden betekenen voor een bedrijf”, zegt Guillermo Griffith over een multidisciplinaire experiment dat hij met Arnoud, Tim en Mark uitvoerde voor paprikaveredelingsbedrijf Westland Seeds. De studenten Biotechnologie en Tuinbouw & Agribusiness van Inholland Amsterdam en Inholland Delft laten met de resultaten zien dat moleculaire veredeling een belangrijke innovatie is voor het bedrijfsleven.

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!